Az első vizsga

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Az első vizsga Hírek

2009. január 6.-7.-e újra egy jelentős nap volt az életünkben. Ezen a két napon tettünk tanúbizonyságot az eddig szerzett kozmetikai gyakorlati ismereteinkről. Mindenki vizsgázott már, de ilyen irányú vizsgát még senki sem tett, így természetes volt, hogy lázban égtünk. Első nap az osztály egyik fele, második nap a másik fele mutatta meg mit tanultunk első félévben. Remegő kezekkel fogtunk hozzá a feladatok megoldásához. Egymást bíztatva próbáltuk csillapítani érzéseinket, aztán az idő teltével bele is merültünk a munkába. Így aztán mindenki a legjobb tudását adva tette a dolgát. Először az arc fővonalainak szépítését kellett bemutatnunk (szemöldök-, szempillafestés, bajuszszőkítés, majd felüdülés képen arcmasszázs). Ezután a lábainkat tettük egy kis szőrtelenítéssel vonzóvá.

Tanáraink megelégedésére mindenki teljesítette feladatát. Bebizonyítottuk, hogy milyen „ügyesek” vagyunk, és örömmel vettük a dicsérő szavakat. Büszkék voltunk magunkra, mivel bizonyságot tettünk, hogy szaktanáraink magyarázatát, oktatószavait megfogadva mindenki sikeres vizsgát tett.
Köszönjük tanárainknak, hogy hozzásegítettek bennünket ehhez az eredmény eléréséhez. Ígérjük a jövőben is ilyen jó munkát fogunk végezni. Köszönjük továbbá a vizsgabizottság türelmét és jó indulatát, melyet velünk szembe tanúsítottak.

Végezetül szeretnénk köszönetet mondani azoknak a szülőknek, barátoknak, akik vizsga előtt és alatt segítségünkre voltak, tettek azért, hogy minél zökkenő mentesebben tudjunk koncentrálni feladatainkra.

Kenyeres Gabriella I. éves kozmetikus tanuló

Tags: , ,
Menü