Fodrász vizsga

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Fodrász vizsga Hírek

Nagy napra ébredtünk 2008. december 6-án. Mi nemcsak a mikulás miatti izgalommal voltunk telve, hanem elérkezett fodrász „pályafutásunk” első igazi megmérettetése, a félévi vizsga. Bár már hónapok óta erre készültünk, mégis remegő kezekkel láttunk neki az előttünk álló feladatoknak. „Igazi” modellünk még nem volt, hanem babafejen kellett végrehajtanunk az előírt feladatokat. Vízhullámot, azaz „Marcell-hullámot” és berakást, valamint fésülést végeztünk. A vizsga befejeztével oktatóink nagyon elégedettnek tűntek, mindannyiunk örömére.
Azt, hogy szeptember óta ilyen szintre jutottunk, nagymértékben köszönhetjük kiváló szakoktatóinknak, akik nemcsak szakmailag, de emberileg is sokat segítenek, valamint köszönettel tartozunk az elméleti tárgyakat tanító tanárainknak is.
A mellékelt képek bizonyítják, hogy bizony, nagyon jó dolog telegdis fodrász tanulónak lenni, tehát minden, a szakma iránt elhivatottságot érző diák számára csak javasolni tudjuk, hogy jöjjenek a mi sulinkba és legyen nekik is hasonló élményekben részük!

11/DO-N/2008 és 11/DN-N/2008 Fodrász tanulók

Szent Bazil Középiskola Fodrász vizsga Hírek

Tags: , ,
Menü