Az elektrokozmetika csodái tanszalonunkban

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Az elektrokozmetika csodái tanszalonunkban Hírek

Nyíregyházi kozmetikai tanszalonunkban a NU SKIN cég területi képviselője látványos bemutatóval örvendeztette meg osztályunkat. Bemutatta minden tekintetben hatékony készülékét az úgynevetezett Galvanic Spa-t. Kozmetikai kezelésekben, eredményesen alkalmazható ráncvasalásra, és pubertáskori problémás bőrök kezelésére. A bemutató során a gép működését, használatát videón, kivetítőn is bemutatták, és elmagyarázták. Mindemellett a gyakorlatban is megtapasztalhattuk eredményességét. Egyik osztálytársunk arcának csupán egyik felén végezték el a kezelést, így a végén szemmel látható volt a különbség.
Bemutattak egy olyan bőrdiagnosztikai készüléket is, amely a bőr állagáról, apróbb vonalairól, pórusokról, ráncokról, és az elszíneződésekről készít felvételt, és elemzi is azokat. Ennek a „Pro Derm” bőranalizálónak a segítségével pontosabb diagnózist tudunk felállítani a bőr állapotáról, a bőrön található problémákról.
Megismerkedhettünk továbbá egy olyan készülékkel is, ami a szervezet antioxidánstartalmát képes megmérni. Ezt személyesen is volt szerencsém kipróbálni. Bevallom, az eredmény nem túl biztató volt, de így legalább tisztában vagyok vele, hogy egészségesebben kellene élnem és táplálkoznom.
Mindezeket megismerve nyugodtan kijelenthetem, hogy ez a bemutató mindenki számára érdekes és tanulságos volt. Azóta én már tapasztalatból tudom – mivel megrendeltem és használom is a Galvanic Spa készüléket – milyen csodákat képes tenni egy elektromos galván készülék.

Jónás Bettina Végzős kozmetikus tanuló

Tags: , ,
Menü