Ami egészséges, az szép!

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Ami egészséges, az szép! Hírek

Nyíregyházi kozmetikai tanszalonunkban egész napos bemutatót tartott Mile Katalin cégvezető, masszőr, és lánya Mónika kozmetikus a Stix Natúrkozmetikumok képviseletében. A természetes hatású készítményeknek köszönhetően egyszerre törődhetünk szépségünkkel és egészségünkkel. A Stix utat mutat az embereknek a természet felé, hitet ad ahhoz, hogy felismerjék, a fűben-fában, vízben, levegőben, napfényben rejlő erőt és rendet, mely által megadatik a testi, lelki, szellemi harmónia, az energiák szabad áramlása, azaz az egészség maga.. Különleges és komplex bőrápoló és egészség megőrző programjaik egyénre szabottan alakíthatók ki széles termékpalettájuknak köszönhetően. Mindehhez nem szükséges költséges elektromos gépek használata, hiszen a 100%-os tisztaságú hatóanyagok tökéletesen felszívódnak. Mindezek mellett nagyon fontosnak tartják az érintést, a simogatást a vendéggel való személyes kontaktust. A bemutató során tetőtől talpig egyedülálló kényeztetésben részesültek modelljeink, akiken a következő kezeléseket végeztünk:

Arckezelések:
Kleopátra szépítő kezelések (kecsketejes és kancatejes kozmetikumokkal
Gyógyiszapos és mocsári iszapos kezelések
Thalo energia (tenger gyümölcse) energetizáló kezelések
Asiatica (tigrisfű) speciális kezelések: száraz bőrre
Zöld teás antioxidáns kezelések: kombinált bőrre
Teafás kezelések: tinédzsereknek és aknés bőrüeknek
Frissítő, tápláló és relaxáló aromaterápiás arcmasszázs
Gyógynövényes és aromaterápiás kezelések

Testkezelések:
Body Wrapping: komplex fogyasztó, cellulit, alakformáló és bőrszépítő kezelés
Fáslis testtekercselő kezelések: salaktalanítás, feszesítés, fogyasztás, méregtelenítés, narancsbőr kezelés, terhességi csíkok halványítása és csökkentése.
Érrendszeri problémák kezelése: előrehaladott visszér, ödéma
Testiszap kezelések: bőrszépítés, méregtelenítés, hidratálás, reumás- izületi- sportsérülések és egyéb fájdalmak, gyulladások csökkentése.
Thalasso Holt-tengeri sópeeling és masszázs: méregtelenítő, hidratáló, vérkeringést serkentő, bőrápoló.
Aromaterápiás testmasszázsok

Összességében egy, lenyűgöző, más cégtől még soha nem tapasztalt mindenre kiterjedő kezeléssorozaton vehettünk részt, amit ezúton is köszönünk szépen.

És köszönjük azt is, hogy megtanulhattuk:
„Az ápoltság őrzi, kiemeli a létező szépet és elfedi a szépség hiányát. A jól megválasztott kezelés életet adó táplálék a sejteknek, szöveteknek, eredménye a tekintetet vonzó külső, gyönyörködtető látvány. Majdnem minden kultúrában szoros kapcsolat van a természetes szépségápolás, az orvostudomány és a szépség között, mert ami ápolt az egészséges, ami egészséges az szép.”

Tags: , ,
Menü