Megkaptam a kellékeket!

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Megkaptam a kellékeket! Hírek

Régóta szeretnék fodrász lenni, csak valahogy másfelé sodort az élet. De ebben az évben úgy érzem valóra fog válni az álmom.

Most szeptemberben felvettek a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolába. Itt végre ezt a szakmát tanulhatom, a tanszalonban nagyon sok új dolgot tanulok. Főleg most, hogy megérkezett a tanulócsomagom, amely felszereltsége segíti és megkönnyíti a szalonban végzett munkámat, illetve munkánkat. Bár néhány fésű és egy-két eszköz még nem érkezett meg, de majd idővel már nem lesz hiányosság. Az osztályközösség jó, de mivel ennyi lány van napközben együtt, van néhány konfliktus, de ezt az osztályfőnökünk segítségével jól orvosoljuk. Az osztályfőnök és az oktatónk is kiveszik részüket az életünkből. Velük is meglehet beszélni mindent és, ha tudnak segítenek. Már nagyon izgulunk a félévi vizsga miatt, mert a két vizsgatétel nem könnyű. De már sok mindenki megcsinálta, remélem a mi helyzetünk is jól alakul. Otthon is rendszeresen gyakorlok, bár nem vagyok profi, mégis hálásan és olykor elnézően tekintenek rám a vendégeim.
Most új tanszalonba kaptunk helyet. Most készítették el. De már ígérik, hogy sokkal nagyobb és felszereltebb. Valószínűleg már csak téli szünet után költözünk ide. Már alig várom!

Próbálok sokat tanulni, hátha egyszer én is olyan jó fodrász leszek, mint az oktatóm. Mert nem elég a tudás, ha nincs meg a rátermettség. Szóval rátermetten egy új jövővel kell szembe néznünk, nekünk a 11. KN-N osztálynak.

Tóth Enikő Fodrász tanuló

Tags: , ,
Menü