Az AA Prestige Institute termékcsalád bemutatója Kisvárdán a kozmetikus tanszalonban / A XXI. század innovatív szépségápolása /

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Az AA Prestige Institute termékcsalád bemutatója Kisvárdán a kozmetikus tanszalonban / A XXI. század innovatív szépségápolása / Hírek

/ A XXI. század innovatív szépségápolása /

Iskolánk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy nagy kozmetikai cégek ingyenes termékbemutatókat tartsanak tanulóinknak egy tanévben többször is. Célunk ismereteik bővítése, valamint minél több termék gyakorlatban történő kipróbálása.
Október elején Kisvárdán az elsős kozmetikus tanulók részére bemutatót tartott az Oceanic kozmetikai cég képviselője az AA Prestige Institute termékeiről. E termékcsalád nagy hangsúlyt fektet az antiallergén összetevőkre, ezért még a legérzékenyebb bőrtípusoknál is alkalmazhatjuk ezeket a kozmetikumokat.
A bemutatón résztvevő tanulók betekintést nyertek a kozmetikai gyár történetébe, valamint az Anti Allergén termékek széles palettájával is megismerkedhettek. Az előadó lépésről lépésre ismertette az arctisztítás folyamatát, melyeket a tanulók a gyakorlatban elsajátíthattak. Különböző készítményeket próbálhattak ki egymás arcbőrén. Az arctej, az arctonik, a peeling és a masszázstej helyes felvitelével és az egymást követő munkafolyamatokkal is megismerkedhettek.
Nagy lelkesedéssel és kíváncsisággal láttak hozzá a munkához. A legnagyobb érdekességet a különböző algagumimaszkok felkenése jelentette, melyek nagyon kellemes illattal és színnel rendelkeztek. Összetételében megtalálható az. aloevera,, áfonya, citrusfélék, olivaolaj, kecsketej. A pakolások kisimult és táplált bőrt eredményeztek.
Végül a tanulók hidratáló kozmetikumokat helyeztek egymás bőrére. Ismertetésre kerültek az arcápoló termékek mellett a különböző alapozók és púderek, valamint a cég újdonságai is.
Minden tanuló termékismertető katalógust és termékmintákat kapott az előadótól, hogy a be nem mutatott termékeket is részletesen megismerjék.

A nap végén új ismeretekkel gazdagon és megszépülten térhettek haza első éves kozmetikus tanulóink.

Szent Bazil Középiskola Az AA Prestige Institute termékcsalád bemutatója Kisvárdán a kozmetikus tanszalonban / A XXI. század innovatív szépségápolása / Hírek

 

Tags: , ,
Menü