A hónap tanulója: Dajka Ágnes

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola A hónap tanulója: Dajka Ágnes Hírek

Októberben Dajka Ágnes lett a hónap tanulója, aki a tanszalonban a legtöbb modellt mutatta be és a tanulmányi eredménye is az elsők között van. Ágnes 13. évfolyamos tanuló 21 éves és Nyírtassról jár iskolánkba. Egy rövid interjún keresztül bemutatná őt.

Hogyan érintett, hogy Te lettél, a hónap tanulója?
D.Á.: – Mivel az előző iskolába ahová jártam nem voltam elég szorgalmas, ezért szerettem volna bizonyítani magamnak, hogy többre is képes vagyok. Nagyon örülök, hogy én kaptam meg ezt a „címet” ebben a hónapban.

Milyen terveid vannak a jövőre nézve?
D.Á.: – A szakvizsgám után, amire készülök, a szakmában szeretnék dolgozni és mellette sok tanfolyamon részt venni, hogy az iskolában, gyakorlaton megszerzett képességeimet tovább fejlesszem!

A lakóhelyeden vagy esetleg máshol szeretnél dolgozni?
D.Á.: – Mindenképpen városban, terveim közt elsősorban Nyíregyháza szerepel, mert úgy gondolom hogy egy nagyobb városban könnyebb elhelyezkedni és szabadabb kezet adhatok magamnak a frizurák terén is!

Véleményed szerint mi minden kell ahhoz, hogy valaki jó fodrász szakember legyen?
D.Á.: – Elsősorban a tanuló évek alatt nagyon sokat gyakorolni, minél többet elsajátítani az oktatónktól. A saját ötletünk, fantáziánk nélkülözhetetlen és legyen egyéni stílusunk. Ami a legfontosabb, hogy az aktuális trendnek megfelelően folyamatosan képezzük magunkat!

Gratulálok, sok sikert és eredményes vizsgát kívánok Neked a tantestület nevében!

Bíró Ágnes oktató

Tags: , ,
Menü