Webmester, a jövő informatikusa

folder_openHírek

Iskolánk szeptembertől egy széles körű érdeklődésre számot tartó képzést indít.
Az emberek természetes vágya, hogy megmutassa önmagát és képességeit a világnak. Ez a vágy a vállalkozások, cégek számára nemcsak öncélú magamutogatás, hanem a piac farkastörvényi által diktált kötelező gyakorlat.

A tevékenység hirdetésére számos lehetőség van. Készítsünk szórólapot, akár több százan is megtudják, hogy létezünk. Hirdessünk újságban, ez a szám akár több tízezerre is nőhet. Elég ez? A legtöbb esetben igen, de menjünk biztosra. Aki az Internetre felkerül, azt milliók ismerhetik. Egy vállalkozás számára ma már természetes az Internetes jelenlét, az informatikai eszközök folyamatos alkalmazása. A informatikával való zökkenőmentes együttműködés hátterében egy vagy több felkészült IT szakember áll. Ezen szakemberek számát hivatott növelni ez a vadonatúj képzés is.

A webmester munkavégzése közben kezeli a számítógépeket, szoftvereket. Hardveres és szoftveres szakemberként a cég informatikai karbantartási feladatait is képes elvégezni. Ezen felül képzettsége révén webtartalmakat telepít, frissít és ellenőriz. Cége ismertségének és elismertségének záloga a naprakész webes jelenlét. Az érdeklődő először a céges weblappal találkozik, ezért fontos hogy ott hogyan is fogadják. A webmester kezeli az odalátogatókat fogadó látvány és tartalomvilágot. Munkája elismeréseként, fontos és megbecsült tagja lehet bármely kis vagy nagy vállalkozás informatikai csapatának.

Ki akar egy jó csapatban dolgozni? Nem elég a kezünket felemelni! Cselekedni kell. Vár az iskolapad, vár a tanulás, majd irány az ÉLET!

Tags:
Menü