Kozmetikus szakmunkás vizsga Kisvárdán a Telegdi Kata Szakközépiskolába

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Kozmetikus szakmunkás vizsga Kisvárdán a Telegdi Kata Szakközépiskolába Hírek

Minden vizsgára jelentkező kozmetikus tanuló teljesítette a szakképzés követelményeit és májusban elkezdhette a szakmunkásvizsgát. Május 19-én kezdődött a vizsgaidőszak, a szakmunkásvizsga írásbeli részével. Ezt követte a gyakorlati vizsga és június 6-án a szóbeli vizsga. A legsikeresebb tanulók a vizsgán nyújtott teljesítményeikért dicséretet és jutalmat kaptak. Három tanuló ajándékutalványt kapott 15000 Ft értékben és öt tanuló könyvjutalomban részesült.

Az eredményeken túl a tanulók, most már szakképzett kozmetikusok, kellemes élményekkel és szakmailag felkészülten hagyták el az iskola falait. Voltak olyan tanulók, akik a vizsgát követően másnap már munkába álltak. Mindez azt bizonyítja, hogy a kozmetikus szakma még mindig piacképes és van kereslet a jól képzett szakemberekre.

Szent Bazil Középiskola Kozmetikus szakmunkás vizsga Kisvárdán a Telegdi Kata Szakközépiskolába Hírek

Iskolánkban lehetőség van „kitanulni” a kozmetikus szakmát nappali és esti tagozaton is, ehhez egy érettségi bizonyítványra és egészségügyi alkalmassági vizsgálatra van szükség. Nappali tagozaton a tanulóknak heti két alkalommal elméleti és két alkalommal gyakorlati oktatáson kell részt venni. Esti tagozaton lehetőségük van a kismamáknak, dolgozóknak a szakma sikeres elsajátításához, ugyanis munkahely mellet is elvégezhető. Mindkét tagozaton biztosítunk diákigazolványt, gyakorlati helyet és tankönyveket. Az elméleti oktatást szakképzett pedagógusok, a gyakorlati oktatást tapasztalt szakoktatók végzik. A gyakorlati oktatás jól felszerelt tanszalonunkban zajlik kellemes környezetben. A tanulóknak lehetőségük van jó minőségű kozmetikumokkal gyakorolniuk és korszerű elektrokozmetikai gépekkel dolgozniuk. A tanszalonunk iontoforézissel, ultrahanggal, mikrodermabrázióval, Bioptron-lámpával, multifunkciós készülékkel és egyéb gépekkel rendelkezik.

Végzett tanulóinknak sok sikert kívánunk a szakma gyakorlásához és várjuk vissza őket egy újabb szakma megszerzéséhez, az érdeklődőket és tanulni vágyókat szeretettel várjuk iskolánkban egész nyáron!

 

Tags: , ,
Menü