HOVENTA Debrecenben

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola HOVENTA Debrecenben Hírek

2008. április 15-én a debreceni Kölcsey Központban megrendezett HOVENTA, Nemzetközi Kereskedelmi és Vendéglátótechnikai Szakkiállításon vehettünk részt, amely számtalan újdonsággal szolgált.
A kiállításon szállodák, éttermek, kávézók, cukrászdák és nagyüzemi onyhák technikai eszközeinek, berendezéseinek széles választékát tekintettük meg. Azok is segítséget kaphattak, akik vendéglátással kapcsolatos vállalkozást szeretnének indítani.

Sok-sok ismert cég tette tiszteletét a kiállításon, többek között a Halker Kft, Caffe Brando Kft, Grand Gold Kft, Skill-Trade Kft.

A berendezések között pizzakemencék, dagasztógépek, süteményes és csemege hûtõpultok, mosogatógépek, csomagoló gépek, darálók, szeletelõk, modern kávéfõzõ gépek voltak láthatók, amelyek egy részét mûködés közben is megtekinthettük.

A gépeken, berendezések megtekintésén túl sok hasznos ismerettel gazdagodtunk a felszolgálással, a terítéssel, dekorálással kapcsolatban.

Találkoztunk neves mesterszakácsokkal és cukrászokkal, akik bemutatták a legújabb „trendeket”, valamint számot adtak tudásukról, tehetségükrõl. Tanúi lehettünk vendégváró falatkák készítésének és salátakeverési ötleteket is elleshettünk. Nagyon érdekes volt a vákuum alatti fõzés is.

Sok szép élménnyel gazdagodva térhettünk haza.
Készítették: Bordán Éva Tímea, Pellei Anikó, Petrohai Krisztina, 11/DF-N/2007

Tags: , ,
Menü