Tanirodai gyakorlat

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Tanirodai gyakorlat Hírek

Az Európai üzleti asszisztens képzés keretében rendhagyó tanirodai gyakorlata került sor 2008. február 15-én. A gyakorlat keretében ajándékcsomagolást végeztünk. Érdekes, nem szokványos alakú tárgyakat csomagoltunk különféle csomagolóanyagokba, díszpapírba, átlátszó celofánba, dísztasakba.

Tanárnõnk elmondta, hogy az asszisztenseket gyakran kérik meg fõnökeik, hogy egy-egy rendezvényre, értekezletre, árubemutatóra, vagy karácsonyra nagyobb mennyiségû ajándékot csomagoljanak be. A kreatív, elegáns csomagolás nemcsak az asszisztens szépérzékét, de az alkalmazó céget is minõsíti, nem is beszélve annak az örömérõl, aki ilyen ajándékot kap. Ezért fontos, hogy ismerjük és használjuk bátran csomagoláshoz a különbözõ díszítõ anyagokat, biztos kézzel nyúljunk a szokatlan, furcsa vagy éppen csomagolhatatlannak tûnõ tárgyakhoz, hiszen mindent be lehet csomagolni.

A gyakorlaton mindannyian nagy lelkesedéssel vettünk részt, mindegyikünk szereti a szépet, és megmutathattuk egyéni elképzeléseinket, megvalósíthattuk ötleteinket.

Az óra végén lefotóztuk a „végeredményt”. Mi is, tanárnõnk is nagyon elégedett volt a teljesítményünkkel. A látvány magáért beszél. Készítették: 13/DB-N/2007 Debrecen

Tags: , ,
Menü