STYX-Naturcosmetics Bemutató A kisvárdai Tanszalonban

folder_openHírek

 Szent Bazil Középiskola STYX Naturcosmetics Bemutató A kisvárdai Tanszalonban Hírek

A „szépségápolás” szóban minden benne van : gyengédség, odafigyelés, kényeztetés. Azt jelenti, hogy mindent megadunk magunknak, amire a testünknek szüksége van. Napjaink kémiai úton, kőolajszármazékok, tartósítószerek és szintetikus anyagok felhasználásával előállított kozmetikumairól azonban minden elmondható csak éppen az nem, hogy bőrünknek szükséges anyagokat tartalmaznának. Wolfgang Stix bécsi gyógyáru-kereskedő 1959-ben azért alapította meg a vállalkozását, hogy a kozmetikai termékek gyártása és forgalmazása valóban arról szóljon, amiért még az ókorban kitalálták: a szépség és az egészség természetes ápolásáról.

E kiváló termékek, kozmetikusok részére, magas minőségű normák szerint, folyamatos ellenőrzés mellett készülnek. Tanulóinkra igen nagy hatással voltak, hogy csak egy párat említsek az illatozó készítmények. Köztük 60-féle 100%-os tisztaságú illóolajok, hidegen sajtolt bázisolajok. Az illóolajok: vadon termő növényekből illetve biokertészetekből származnak.
Kipróbálták a Teafa bőrápoló családot: ami nyugtató és antiszeptikus hatással bír az irritált és gyulladásos aknés bőrre. A kancatejes kozmetika: már Dzsingisz Kán is írt harcosai erejéről, gyermekei egészségéről és asszonyai szépségéről. A kecsketejes kozmetika: magas vitamintartalma(A-,B1-,B2-,C-,D-vit), gazdag ásványi anyagokban (Ca,Na,Mg), és hidratáló faktorokban (pantenol). Rózsakert-arcápolás: egy tisztán növényi bázisú kozmetikum család természetes rózsaolajból, szabadalmaztatott növényi ránctalanító hatóanyagokkal. A virágok királynője, és a szerelem illatos nagykövetnője- így ismerjük a rózsát, de talán kevesebben tudják, hogy gyógynövényként is használatos.

Cellulit kezelés Body Wraping módszerrel: ez egy speciális, fóliás testtekercselés, amely ajánlott az alábbi problémák esetén:
-cellulitisz
-makacs zsírpárnák lebontása
-erős kötőszöveti megbetegedés
-petyhüdt bőr feszesebbé tétele.

Mivel közeledik a tavasz fontos idejében elkezdeni a megfelelő lépéseket.
Látva a kezelés előtti és utáni állapotot tanulóink meglepődve tapasztalták, hogy a bőrkép látványosan, feszesebbé vált. Ezek a rendkívül korszerű, magas hatóanyag tartalmú koncentrátumok, arc- és testkezelésekre is alkalmas készítmények.
Köszönjük Mile Katinak színvonalas bemutatóját.
Orosz Diána Kozmetikus szakoktató

Tags: , ,
Menü