Iskolanap a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolába

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Iskolanap a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolába Hírek

December 20-án a szokásos tanulással töltött napjainkkal szemben „iskolanapra” ébredhettünk. Az iskola tanárai, és diákjai szervezésében programokkal tarkított kellemes napot tölthettünk el a postakerti épületben.
Érkezésünkkor már javában folytak az előkészületek az egyes programokhoz. Elsős kozmetikus diákkollégáink ízletes palacsintával fogadtak, ezen kívül hajszálvizsgálatra és sminkelésre, fodrászkodásra is előjegyezhettük magunkat.
Közben már javában zajlott az egyik teremben a csocsó bajnokság, ahol kieséses alapon játszhattak egymással az erre kedvet érző tanulók. Sajnos a mi képviselőink lebetegedtek, de így is jónéhány izgalmas gólt és mérkőzést láthattunk.
A „Tökfilkó” vetélkedő kezdetéig kipróbálhattuk rajztehetségünket, bár ebben nem igazán remekeltünk, de akinek éppen ahhoz volt kedve, videózhatott is a számítógép teremben. Úgyhogy kellemesen tölthettük az „üres időnket”, így felüdülten vártuk a vetélkedőt.
A vetélkedő során megismerkedhettünk diáktársainkkal az informatikus, kozmetikus, a fodrász és a szakács képzésekről, és figyelhettük egymás „bizonytalankodásait” a különböző feladatok megoldásakor. Volt ugyan néhány számunkra érdekes feladat is, de a nadrágszíjgyűjtő verseny belopta magát a szívünkbe, hiszen tanárainktól is beszerezhettünk néhány értékes trófeát.
Összességében mindannyian jól éreztük magunkat, és a jövőben is szívesen veszünk részt ilyen típusú rendezvényeken, illetve vesszük ki részünket az egyes programok szervezésében.
13/DB-N/2007. Európai Üzleti Asszisztens Képzés
Sipos Renáta
Varjassi Sára Lilla
Salánki Edina
Gál Annamária
Mártha Mónika

Tags: ,
Menü