OCEANIC bemutató a Kisvárdai tanszalonban

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola OCEANIC bemutató a Kisvárdai tanszalonban Hírek

A kozmetika fejlődésével egyre újabb, különlegesebb hatóanyagok kerülnek a kozmetikumokba. A hatóanyagok széleskörű felhasználásával növekszik azoknak a vegyületeknek a száma is, melyek allergiát kelthetnek. Ezért a kozmetikumokat gyártó cégek szakemberei arra törekszenek, hogy maximálisan antiallergén alapanyagokat használjanak készítményeikbe. Ilyen cégek egyike az OCEANIC. Termékeire jellemző, hogy kizárólag antiallergén hatóanyagokat tartalmaznak és sok kozmetikum gyártásához nyomelemekben gazdag tengervizet használnak.

Kisvárdai tanszalonunkban november 27-én a cég képviselője ingyenes termékbemutatót tartott, melyen bemutatásra került az OCEANIC kozmetikumok széles palettája: tonikok, peelingek, smink kiegészítők, pakolások, maszkok… Tanulóink érdekes elméleti előadást hallottak a termékek hatóanyagairól, hatásmechanizmusairól, alkalmazási lehetőségeiről, de ezzel együtt azonnal ki is próbálhatták a termékeket egymáson. Csokis, algás, kaviáros és vörösboros pakolás, áfonyás, aranykolloidos maszk is felkerült az arcokra. Tanulóink sok érdekes szakmai tanáccsal, tapasztalattal lettek gazdagabbak a bemutatónak köszönhetően. Lehetőségük nyílt egy új, kiváló minőségű termékcsalád megismerésére.

Tanulók véleményei:

Nagy érdeklődéssel fogadtuk az OCEANIC termékekbemutatóját, hiszen a mai világban egyre több az érzékeny és allergiára hajlamos bőrtípus. E bemutató alkalmával egymáson kipróbálhattuk, milyen lesz „igazi” kozmetikusként „megküszködni” a problémás bőrrel …

Az ehhez hasonló bemutatók azért hasznosak számunkra, mert megismerhetjük azokat a termékeket, melyek elengethetettlenek számunkra és lépést tudunk tartani a kozmetikumok fejlődésével.
Egy kozmetikus számára fontos , hogy nem csak a vendégek, hanem ő is tökéletesen elégedett legyen a munkája eredményével, és ehhez nélkülözhetetlen a jóminőségű kozmetikumok.

Tanulmányaink alatt iskolánk tanárai igyekeznek minél több bemutatót szervezni, hogy tudásunk széleskörű legyen. Előadók lelkesedése, szakmai hozzáértése is segíti ismereteink bővülését. A magas részvétel is bizonyítja, hogy a színvonalas bemutatót láthattunk!

Balázs Erika

Tags: , ,
Menü