„Ahogyan ma tanítunk, olyan lesz a holnap”

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola „Ahogyan ma tanítunk, olyan lesz a holnap” Hírek

„Ahogyan ma tanítunk, olyan lesz a holnap”
/Szent-Györgyi Albert/

Minden tekintetben egyet kell értenünk Nobel-díjas biokémikusunk megállapításával, hiszen a jövőnket alakító, alkotó ember nevelése a pedagógusok felelőssége. Éppen ezért tudásuk állandó bővítése elengedhetetlen. Ennek érdekében az Ilcsi Szépítőfüvek Biokozmetikai Kft. 3 napos továbbképzést szervezett a kozmetikai képzésben résztvevő pedagógusok számára, melyen iskolánk is részt vett.
Az előadássorozaton a bőr védelme, az új kozmetikumok, ÖKO-termékek felhasználása, egészség és szépség megőrzésének fortélyai mellett megismerkedhettünk a természetes kozmetikumok gyártási folyamataival is. Az előadások során tapasztalatcserét folytathattunk az ország különböző pontjain működő kozmetikus képzések szakembereivel. Molnár Ferenc cégvezető figyelmességét és határtalan vendégszeretét ezúton is szeretnénk megköszönni.

A képzésen szerzett tudásunkat a jövőben oktatómunkánk során igyekszünk átadni tanulóinknak. Hiszen „ Olyan embereket kell az iskoláknak kibocsátaniuk, akik megállják helyüket az életben, és szemüket a táguló horizontra függesztve szilárdan megállnak a lábukon.” /Szent-Györgyi Albert/

Készítette: Chrenkóné Tóth Katalin szakoktató

Szent Bazil Középiskola „Ahogyan ma tanítunk, olyan lesz a holnap” Hírek

Tags: , ,
Menü