Dr. Pál bemutató Debrecenben

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Dr. Pál bemutató Debrecenben Hírek

Nagyon tetszett a bemutató, rengeteg új és hasznos ismerettel bővültünk. A Dr. Pál kozmetikumok természetes gyógynövényekből készültek. Tisztán a gyógynövényeket használják fel, ezért rövid ideig eltarthatók. Többféle kezelést láttunk a bemutató során. Testkezelések közül a cellulit és stria kezeléseket láttuk.

Jókat derültünk, mert a lányok szégyenlősek voltak. Az arckezelések közül a zsíros és felszíni vízhiányos bőr kezelését, a paraffinos kezelést, modell gipsz felvitelét láttuk. Többen kipróbálták a termékek használatát, először 4, aztán 7 kezelést csináltunk végig.

Nekem legjobban a paraffinos kezelés tetszett, a krém felvitele után, az arcot lefedték egy gézlappal és egy ecsettel felvitték a középmeleg, folyékony paraffint, amely 15-20 perc múlva keményre dermedt. A hatóidő lejárta után egyben levehető volt. Minden modellnek különböző keveréket készített az előadó kozmetikus. A kezelések után, a bőrük puhább, és rózsásabb lett.

Szerintem a többiek is jól érezték magukat. A keverések közben részletesen ismertették a gyógynövények hatásait és kérdéseinkre kielégítő válaszokat kaptunk. Köszönjük a lehetőséget és a krémeket, ampullákat!

(Egy elsős nappalis lány)

Tags: , ,
Menü