Visszaemlékezés…

folder_openHírek

A 11/AB-N Fodrász osztály nyári gyakorlata KISVÁRDÁN!

A tanév végeztével a 11. évfolyamos tanulóknak nem fejeződött be a tanulás, mert elkezdődött számukra a nyári gyakorlat. A tanszalont minden alkalommal megtöltötték a modellek, akiken a fodrászjelöltek gyakorolhatták azokat a szakmai tudnivalókat, amelyeket oktatóiktól eddig elsajátítottak. A lelkes tanulók örömmel vettek részt a Polyákné Márta Edina és Bíró Ágnes által vezetett gyakorlati órákon. A 140 órás képzés folyamán a leendő fodrászok megtapasztalhatták a mindennapi fodrászéletet, belekóstolhattak a szakma nehézségeibe és szépségeibe egyaránt. Az ügyes kezű lányok a sikeres munkát befejezve kezdhették a jól megérdemelt nyári vakációt.

Tanulók véleménye a nyári gyakorlatról:

„Szerintem nagyon hasznossá vált számunkra ez a folyamatos nyári gyakorlat, mivel így egy kicsit igazi fodrászoknak érezhettük magunkat, és jobban megtapasztalhattuk milyen is ez a szakma.” (Máji Nikoletta)

„A nyári gyakorlat során sokat fejlődött a kézügyességünk, és sok új dolgot tanultunk oktatóinktól.” (Éles Nikoletta)

„A legnagyobb élményem a nyári gyakorlaton az volt, hogy megtanultam a női divatos rövid hajvágást, ami számomra eddig kisebb nehézségeket okozott.” (Balogh Margit)

A nyári gyakorlat végén a tanulók beiratkoztak a 2007/2008-as tanévre és jöhetett a jól megérdemelt pihenés.

Bíró Ágnes
fodrász szakoktató

Szent Bazil Középiskola Visszaemlékezés... Hírek

Szent Bazil Középiskola Visszaemlékezés... Hírek

Tags: , ,
Menü