Dr. Pál bemutató Nyíregyházán

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Dr. Pál bemutató Nyíregyházán Hírek

2007. október 09-én Dr. Pál Zoltán két munkatársa kíséretében látogatott el hozzánk a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola nyíregyházi kozmetikai tanszalonjába előadást és bemutatót tartani a professzionális gyógynövény-kozmetikumokról.

A termékek már 25 éve jelen vannak a piacon, előállításukhoz a Kárpát –medence 29 őshonos növényét használják fel. A készítmények monotermékek, ami annyit jelent, hogy egy készítményben csak egyféle gyógynövény található. A cég friss alapanyagokkal dolgozik, a növények a begyűjtését követő 6 órán belül a kozmetikumokba kerülnek. A kozmetikumok natúr termékek, vagyis amit a gyógynövény tud, azt tudja a belőle előállított készítmény is.
Az előállításhoz a növények nedvét használják fel. Az ampullák 100%-ban növényi nedvből állnak, vivő-, illatanyag és tartósítószer mentesen. A zselék 90%-ban, a krémek 60-80%-ban tartalmazzák a növényi részt. A kozmetikumok magas koncentrációjuk miatt nemcsak a bőrfelszínen fejtik ki hatásukat, hanem a bőr mélyebb rétegeiben is.

Szent Bazil Középiskola Dr. Pál bemutató Nyíregyházán Hírek

A bemutatón mi is aktívan közreműködhettünk, kipróbáltuk a bőr letisztítását, radírozását, masszírozását ezen termékekkel. Tonikot keverhettünk ki zselé és ásványvíz elegyítésével. Láthattunk cellulite kezelést is, amelyhez fahéj zselét használnak paraffangó borítással. Végezetül egy paraffin maszk használatát nézhettük meg. A maszk alá bőrtípusnak megfelelő krémeket és zseléket tettek fel helyspecifikusan, amelyek a meleg paraffin nyomóhatása alatt fejtették ki látványosan a hatásukat.

Nagyon érdekesnek találtuk a bemutatót, mivel a kezelések közben új, érdekes információkat láthattunk és hallhattunk a gyógynövényekről és hatásaikról. Különösen izgalmas volt, hogy minden kezelésnél magunk állíthattuk elő a termékek különböző kombinációjával az adott bőrtípusnak megfelelő készítményeket.

Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehettünk ezen a bemutatón!

2. éves nappalis kozmetikus évfolyam

Szent Bazil Középiskola Dr. Pál bemutató Nyíregyházán Hírek

Tags: , ,
Menü