Ilcsi szépítő füvek bemutatója

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Ilcsi szépítő füvek bemutatója Hírek

Úgy tartják, egy kozmetikus előbb ismerjen meg minél több termékcsaládot, mielőtt eldöntené, hogy melyek is azok a termékek melyeket munkája során használni szeretne.

Még épp, hogy csak a kozmetikus szakma alapjait próbáljuk elsajátítani, máris megismerhettünk egy kiváló, kizárólag természetes alapanyagokat felhasználó termékcsaládot, az Ilcsi szépítő füveket, s mindezt az Ilcsi néni referencia kozmetikusa Géresi Mária által.

Nagyon látványos bemutatót tartott a csoportunknak, különböző pakolásokkal peelingekkel, maszkokkal, krémekkel ismerkedhettünk meg s tapasztalhattuk meg a nagyon kellemes hatásaikat saját bőrünkön. A legemlékezetesebb momentum mindenki számára az arc-és dekoltázsmasszázs bemutatója volt, melyet relaxációs zene, és a kellemes illóolaj hatása tett igazán kellemessé, és nyugtatóvá.

Megtudhattuk, hogy több mint 140 professzionális gyógynövény kozmetikumból választhatunk, bőrtípusunknak megfelelően. Különböző arctejek, tonikok, szappanok, AHA-s peelingek, arc- és testradírok, masszírozók, kozmetikai pakolások, zselék, krémek, lehúzható maszkok, liposzómás gélek, olajok, szérumok, habkrémek, hidratáló krémek, zsíros krémek, szem-és szemkörnyék ápolók, kéz és lábápolók, testápolók, valamint napozókrémek sokaságából válogathatunk.

Géresi Máriától megtudhattuk, hogy minden bőrproblémára van megoldás, s mindezt a természetből merítve. Ezek a termékek tartósítószert, kémiai adalékokat, színezékeket nem tartalmaznak, csupán természet nyújtotta összetevőket. A termékeknek fantasztikus illatuk, aromájuk van, s ezáltal nagyon kellemes érzést nyújtanak a kezelések közben.

Számunkra mindenképp megnyerő volt a bemutató, s a bemutatott Ilcsi termékek, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a bemutató után mindenki szeretett volna vásárolni a termékekből igényeinek megfelelően.
Mester Bettina
I. évfolyam, kozmetikus

Tags: , ,
Menü