Az építőipar leglátványosabb szakmája: a Szobafestő-mázoló és tapétázó

folder_openHírek

Az építőipar talán legszebb és leglátványosabb munkáját a szobafestő-mázoló és tapétázó szakemberek végzik. Valószínűleg azért, mert a festők nyújtják a legszembetűnőbb változást a kivitelezési munkák során. Befejezik azokat a folyamatokat – szakipari és építőmesteri tevékenységek sorozatát -, amelyeket a kőművesek, vasbeton-szerelők, ácsok és az építőiparban tevékenykedő egyéb szakemberek már részben elvégeztek.

Szent Bazil Középiskola Az építőipar leglátványosabb szakmája: a Szobafestő mázoló és tapétázó Hírek

A szobafestők munkája nélkül bármilyen épület, építmény befejezetlennek tűnik, és valójában az is. A festők teszik a pontot az építési folyamat végére. Magas fokú szaktudásukkal eltüntetik azokat a felületi egyenetlenségeket, amelyeket a kőművesek és más szakemberek „rájuk bíztak”. Sima, egyenletes, tetszetős, esztétikus és legfőképpen tartós megjelenést varázsolnak az épületeknek.
Napjainkban kevés az igazi szakember, ezért szeretnénk felhívni a magukban némi esztétikai érzéket felfedező és elhivatottságot érző fiatalok figyelmét e gyönyörű szakma tudatos és teljes elsajátításának lehetőségére. Jelentkezz Te is a Telegdibe!

 

Tags:
Menü