Újra vizsgaidőszak a Stress Kft.-nél KISVÁRDÁN!

folder_openHírek

2007. július 03-án nagy volt az izgalom a kisvárdai COOP ABC-ben, ahol az ABC-eladó jelöltek gyakorlati vizsgájára került sor.

A gyakorlati vizsga három részből állt:
a.) eladás hagyományos részlegen
b.) alkalmazott áruismeret
c.) csomagolástechnikai gyakorlat.

A vizsgabizottság és a jelöltek megelégedésére mindenkinek sikerült a gyakorlati megmérettetés. Másnap következett a szóbeli vizsga, ahol áruismeretből, valamint kereskedelmi és vállalkozási ismeretekből adtak számot tudásukról. A vizsga végén elmondhattuk, hogy minden ABC-jelölt ABC-eladó OKJ-s bizonyítványt és EUROPASS bizonyítvány kiegészítőt kapott. Közülük Kiss Attilánét és Bacskai Andreát a vizsgabizottság általános dicséretben részesítette, Horváth Zoltán Ferencné pedig a szóbeli vizsgán nyújtott kimagasló teljesítményéért vívta ki a vizsgabizottság elismerését, de elmondhatjuk, hogy minden vizsgázó jó eredménnyel zárta a képzést. Oktatási cégünk nagy gondot fordít arra, hogy tájékoztassuk tanulóinkat az EUROPASS bizonyítvány kiegészítő jelentőségéről, mely a munkaadóknak nyújt fontos információt a végzettségről, a tanított tantárgyakról, a képzés óraszámairól. Ennek tudatában egyre többen igénylik az EUROPASS bizonyítványt.

Várunk mindenkit, akinek érdeklődését felkeltette ez a cikk, sohasem késő tanulni, és egy szakma nem szakma, a fejlődés nem áll meg, új kihívásoknak kell megfelelni a munkaerőpiacon. Munka mellett is elvégezhető a tanfolyam, alkalmazkodunk a tanulóinkhoz, hetente 2 alkalommal jelent elfoglaltságot. A gyakorlati idő alatt pedig lehetőség van belekóstolni a munkába, és esetleg a gyakorlati hely is alkalmazhatja a végzett tanulókat, amennyiben bizonyítják szakmai rátermettségüket. A tanfolyam díját havonta kamatmentes részletekben lehet fizetni, így nem jelent nagy anyagi megterhelést.

Tags:
Menü