Kozmetikus nyári gyakorlat

folder_openHírek

A tanév véget ért, de nem mindenki számára! A kozmetikus tanulók az összefüggő nyári gyakorlatukat töltik. Nappali tagozaton 160 órát, esti tagozaton 80 órát. Naponta 8 órában végezhetik el a különböző munkafolyamatokat. Ezek között szerepelnek: tartós szempilla- és szemöldökfestés, bajusz szőkítés, szemöldökszedés, a különböző test tájakon történő szőrtelenítés, nappali smink készítése, pakolások feltétele illetve az alapvető bőrtípusok diagnosztizálása és kezelésük.

A tanulók gyakorlati képzését nagyban elősegíti a tanszalon felszereltsége és korszerűsége, valamint a sokrétű kozmetikumok megléte. A gyakorlatok barátságos környezetben jó hangulatban telnek. A nap végére mindenki megszépülten térhet haza.

A tanulók gyakorolhatják a különböző gépek használatát, ilyen például:
iontoforézis, ultrahang, mikrodermabrázió (arccsiszolás), Rock and Roll többfunkciós gép (arc- és testultrahang, iontoforézis, vibromasszázs, face lifting, körkefés peelingező, vio). Így a legkorszerűbb elektorkozmetikai berendezések segítségével sajátítják el a szakma minden fortélyát.

Nappali tagozaton befejeződött a gyakorlat, így a jól végzett munka után beiratkoztak a 2007/2008-as tanévre. Mindenkinek jó pihenést kívánunk!

Tags: , ,
Menü