Gigi és Solanie termékbemutató a Telegdiben

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Gigi és Solanie termékbemutató a Telegdiben HírekIskolánk vendége volt Budainé Méhész Erzsébet Anikó Gigi referencia-kozmetikus. Két napon át, fáradságot nem kímélve megismertették velünk a Gigi és Solanie cégek termék palettáját. Az első nap elméleti előadással telt, melyet projektoros kivetítés tett még színesebbé. Megtudhattuk, hogy a GIGI cég termékei izraeli eredetűek, kizárólag szalonokban, kozmetikusok diagnosztizálása után vásárolhatók meg. Vivő- és hatóanyagai is természetes eredetű anyagok, melyek a sanyarú éghajlati viszonyok között termő növényekből, illetve a Holt-tenger vizéből, iszapjából készülnek.

Mindennapi használatra ajánlott termékek UV filtert tartalmaznak, melyek amellett, hogy kiszűrik a káros sugarakat, nem gátolják a bőr természetes barnulását. Tekintettel az elektro-kozmetika térhódítására a cég számos iontoforizálható, ultrahangozható illetve viózható termékkel is rendelkezik. Nem elhanyagolható a Gigi kozmetikumok azon tulajdonsága sem, hogy a kívánt hatás eléréséhez meglepően kis mennyiség szükséges, így alkalmazásuk nagyon gazdaságos.

A SOLANIE stratégiáját szintén a kozmetikai szalonokban zajló élet tapasztalatai határozzák meg. A magas hatóanyag tartalmú, egyedi összetételű Solanie terméksor intenzív ápolást biztosít a bőrnek. A Solanie készítmények bázisöszetevői az ősidők óta használt, hatóanyagokban gazdag Gingko Biloba és az Aloe Vera – szinergikus hatásukat figyelembe véve – egy tégelybe zárva. A speciális formulázásnak köszönhetően gyors és látványos hatást érhetünk el, így a kezelési idő jelentősen lerövidül.

A második napon a termékek használatával a gyakorlatban is megismerkedhettünk. Kipróbálhattunk többféle maszkot, láthattunk egy kétfázisú kaviáros regeneráló kezelést, aromaolajokkal végzett nyirokmasszázst, és oxigén-kezelést. Különösen tetszett, hogy személyes tapasztalatokból származó hasznos tanácsokkal láttak el bennünket, melyet ezúton is köszönünk!

Chrenkóné Tóth Katalin
Kozmetikus szakoktató

Tags: , ,
Menü