Szintvizsgáztak a kozmetikus tanulók KISVÁRDÁN!

folder_openHírek

A napokban került sor a Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében és támogatásával a szintvizsgára a 13. évfolyamos kozmetikus tanulók részvételével. A szintvizsga bevezetése új elem a magyar szakképzésben. A jogszabályként megjelenő szakmai és vizsgakövetelményben kell meghatározni azt, hogy a szakképzés alapozó részének lezárásakor az iskolai tanműhelyben folyó alapozó gyakorlat befejezésekor szervezhető gyakorlati szintvizsga.
A szintvizsga annak a mérésére szolgál, hogy a tanuló elsajátította-e azokat a kompetenciákat, amelyek a gyakorlati képzés további részében folyó, irányított munkavégzéshez szükségesek. A szintvizsga a Kamara által összeállított központi feladatokból áll, a szintvizsga-bizottság elnöke által irányított értékelés a bizottság tagjainak közreműködésével történik. Ezen a szintvizsgán tanulóink bizonyították felkészültségüket, mert mindenki eredményesen szerepelt, amiről átvehette a dokumentumot, mely feltétele a jövő évben esedékes szakmai vizsgának. A szintvizsga elnöke meg volt elégedve a tanulóink felkészültségével, a tanműhely magas színvonalú felszereltségével és az oktatott pedagógusok szakmai munkájával!
Tanulóink a vizsga szellemének megfelelően jelentek meg, és gyönyörűen elrendezett, felszerelt egyéni munkahelyen kezdhették meg a munkát. Erről nagyon sok fotó készült, nézzétek meg, és ha kedvet kaptatok ennek a szép szakmának a tanulásához, gyertek iskolánkba tanulni nappali és esti tagozaton.
Felvételi lehetőségeinket a kozmetikus képzésre WEB lapunkon megtalálod.

Tags: , ,
Menü