Szemezgetés: Ahogyan diákjaink látják iskolájukat

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Szemezgetés: Ahogyan diákjaink látják iskolájukat Hírek

2006. szeptember 1.-én jelentkeztem a felzárkóztató osztályba. Ez a képzés arról szól, hogy 1 év alatt 9. és 10. osztályos bizonyítványt kaphatunk. Félévkor és év végén felmérő dolgozatban kell számot adnunk tudásunkról, a félévin már sikeresen túl is vagyunk. Az osztály 1 félév alatt jól összekovácsolódott, és mindenki megtalálta a barátját, barátnőjét. Sokat beszélgetünk és a tanárainkkal is, jól kijövünk. Sok érdekes dolgot tanulunk.Nekem nagyon tetszik ez az iskola, és ezért a következő évben is itt fogok tanulni egy másik képzés keretén belül.
Marosi Diána diák

Én azért szeretek ide járni, mert rendkívül jó a társaság, nemcsak a mi osztályunkban, hanem a többiben is. A tanárok nagyon kedvesek, és amiben tudnak, szívesen segítenek.
Horváth Arnold diák

Nagyon szeretem ezt az osztályt, mert mindenfélét megtudok beszélni társaimmal. Sok érdekes személyiség jár az osztályunkba, aminek én nagyon örülök, mert szeretek ismerkedni és társalogni az emberekkel. Egy ilyen nagy létszámú osztályba jó bekerülni, mert megtanul az ember alkalmazkodni, és ez az életben nagyon fontos. Szívesen ajánlom ezt az iskolát másoknak is, mert sok jó dolgot élhetsz itt át!
Lisóczki Krisztina diák

Szeretem ezt az iskolát, rengeteg lehetőséget kínál! A pedagógusok mindegyike megértő és kedves. Nagyon tetszenek a művészetekkel, valamint az egészségmegőrzéssel kapcsolatos órák, mert később az életben hasznunkra válhatnak az eddig tanultak. Ez az iskola tálcán kínálja a tudást, csak élni kell vele!
Fekete Tamás diák

Tags:
Menü