Formatervezett Inteligencia

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Formatervezett Inteligencia HírekMintegy hatmillió forintos beruházás keretében a Telegdi Kata Középiskola Debreceni, Nyíregyházi és Kisvárdai kozmetikus tanszalonjai új elektrokozmetikai gépeket és Bioptron lámpákat kaptak. Ebből az alkalomból Február 2.-án mi, kozmetikus oktatók egy szakmai bemutatón vettünk részt a nyíregyházi tanműhelyben a kisvárdai és a debreceni kolléganőkkel együtt.

Személyesen Makrai Ferencet üdvözölhettük, aki villamosmérnökként több évtizede készíti a kozmetikusok számára a különböző elektrokozmetikai gépeket, készülékeket. Nagy érdeklődéssel vártuk az új gépeket, amelyeket az iskola vásárolt a kozmetikus tanműhelyek számára. Így persze elősegítve a kozmetikus tanulók hatékonyabb, és magasabb szintű oktatását.
Először a Rock&Roll 7 funkciós programozott készülékkel ismerkedtünk meg, amely a legkorszerűbb, legigényesebb elvárásoknak is megfelel. Minden fontos kezelés elvégezhető segítségével. Minden kezelőegységet egy univerzális kezelőkábelhez lehet csatlakoztatni. A készülék elegáns formatervezésű amire az „Inteligens Elegancia” termékcsaládnév is utal.

Szent Bazil Középiskola Formatervezett Inteligencia HírekKEZELÉSI LEHETŐSÉGEK:
1.ultrahang kezelő; 8 választható programozott kezelés, Touch control funkció
2.ultrahang testkezelő; 6 választható programozott kezelés
3.galván; 3 választható programozott kezelés
4.Vio (finom, szabályozható lágy kisülés)
5.Peeling: 2 választható programozott kezelés, szabályozható fordulat, két méretű kefe
6.Vibrotherm: 3 választható programozott kezelés; Thermo, vibráció vagy a kettő együtt
7.Face lifting: 4 fázisú kezelés, egy kezelő elektróda.

Szent Bazil Középiskola Formatervezett Inteligencia HírekAz elméleti oktatás után – ami egyébként mindenre kiterjedt – gyakorlatban is megismerkedhettünk az új kezelő egységgel. A Makrai cég kozmetikusa, Anikó vezetett be bennünket az új gépek rejtelmeibe. Persze már találkoztunk a gyakorlatban ezekkel az elektro-kozmetikai gépekkel, de a face lifting mégis újdonság volt számunkra, mert egy újfajta kezelési tematikát ismerhettünk meg a ránckezelésben.
Ami az én érdeklődésemet igazán felkeltette, az a „TWIST” mikrodermabráziós készülék, amelynek működését elméletben már tanulmányoztam, de most először volt alkalmam kipróbálni. Ez a gép egy csoda, és nagyszerű dolog, hogy ezt a tanuló lányok is megismerhetik és használhatják a mindennapokban.
A mikrodermabrázió (bőrcsiszolás) mechanikai peeling. A hám eltávolítása alumínium-oxid kristály segítségével. Minden bőrszín és bőrtípus sterilen és vérmentesen kezelhető a készülékkel. A kezelés során értágulat, bőrpír alakul ki. A kezelésnél nincs fájdalomérzet, nem alakul ki allergia. Javul a bőr tónusa, javul a nyirokkeringés, az anyagcsere. A készülék 8 különböző kezelőprogramot kínál, adott program esetében a csiszolás intenzitása határozott értékek között állítható. Javallatai: öregedő, ráncos, tág pórusú bőrök kezelésénél, bőrfeszesítő kúráknál. Jó revitalizáló, anyagcsere fokozó, javít az öregségi foltokon. A mikrodermabrázió jól kombinálható más elektro-kozmetikai kezeléssel.Szent Bazil Középiskola Formatervezett Inteligencia HírekA hosszúra nyúlt bemutató során rengeteg hasznos információt szereztünk. Mivel kis létszámban voltunk jelen, családiassá vált a beszélgetés és szakmai tapasztalatokat, kérdéseket vitattunk meg. Örülünk, hogy ilyen modern és színvonalas elektro-kozmetikai gépekkel folytathatjuk a munkát a kozmetikus tanműhelyben. Köszönjük szépen.Örülünk hogy kozmetikus tanulóink a legmodernebb gépek segítségével sajátíthatják el tanműhelyeinkben az elektrokozmetika rejtelmeit.
Maródi Andrea
Gyakorlati oktató

Szent Bazil Középiskola Formatervezett Inteligencia Hírek

Tags:
Menü