Jan Marini – jobb bőr a tudományra és a technológiára alapozva

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Jan Marini – jobb bőr a tudományra és a technológiára alapozva Hírek

A Jan Marini kutatócsoport San José, Kaliforniából már a kilencvenes évek közepétől vezető szerepet játszik az amerikai és európai szépségápolásban. Jan Marini az elsők között volt, aki használta a termékeiben a gyümölcssavat (AHA, c-vitamin). A cég 8 fajta termékcsaládot fejlesztett ki, ami különböző bőrtípusokra kiválóan alkalmazható.

2007. január 1Szent Bazil Középiskola Jan Marini – jobb bőr a tudományra és a technológiára alapozva Hírek8.-án a Jan Marini termékcsalád bemutatóján vettünk részt a Telegdi Kata Szakközép- és Szakiskola Kozmetikus tanműhelyében. Elsőéves és másodéves kozmetikus tanulók egyaránt részt vettek a bemutatón. Az előadás Gombos Mónika kozmetikus tartotta, aki a Gellért Dermatológiai Centerből érkezett.
Részletes tájékoztatást tartott a termékekről, majd elkezdte a kezelés menetét. Ez egy professzionális gyümölcssavas hámlasztás, amely nagy szaktudá

st igényel és csak szakképzett személy végezheti. Végezhető arcon, nyakon, dekoltázson, kézen és lábon, férfiakon és nőkön egyaránt. Nekünk most az arc hámlasztásáról tartottak bemutatót, amely nagyon érdekes volt. A kezelés időtartama 6 hét, és hetente egy kezelést ajánlott végezni.

Szent Bazil Középiskola Jan Marini – jobb bőr a tudományra és a technológiára alapozva HírekA kezelés megkezdése előtt 2 hétig folyamatosan hozzá kell szoktatni a bőrt. Ez a fajta hámlasztás kiválóan alkalmas hegek, égések nyomainak az eltüntetésére. Fontos még megemlíteni, hogy száraz, érzékeny bőrre, nyílt sebekre nem alkalmazható.

Nem roncsolja direkt a bőrt, nincs mellékhatása és felépülési periódus. A hámlasztás kíméletes és azonnal látható eredményt nyújt, amelyet mi is láthattunk.

Tags: , ,
Menü