Szalagavató 2006 Nyíregyháza

folder_openHírek

A tavalyi szalagavató sikerén felbúzdulva ebben az évben is megrendeztük ezt a jeles eseményt. A 2006. december 15-én megtartott szalagtűzést lázas előkészületek előzték meg. A tanulók a szülőkkel együtt megszervezték a vendégek ellátását. Az iskola által kijelölt tanterem szülőkkel és hozzátartozókkal zsúfolásig megtelt.

Délután 16 órakor a tanulók osztálytermükből a szalagtűzés színhelyére vonultak be. igazgatóhelyettes asszony nyitóbeszéde után minden osztályfőnök feltűzte a leendő végzős tanulóknak a szalagot. Ezután természetesen az osztályfőnökök is megkapták osztályuktól a szalagot és a hálát kifejező virágcsokrot. Igaz, hogy a tanulók többségének nem az első szalagavatója, mivel iskolánkban második, harmadik szakképesítésüket szerzik meg, ennek ellenére ugyanaz a büszke boldogság feszítette a mellkasukat, mint azoknak, akiknek ez lesz az első szakmájuk.

Az ünnepségen megjelent szülők szemében örömkönnyek csillogtak, és büszke boldogsággal szemlélték a felnőtté válás küszöbén álló gyermeküket. Az este ezzel még nem ért véget. Az osztályok a meghívott vendégeiket és tanáraikat meginvitálták az osztálytermekbe egy kis beszélgetésre a sütemény, szendvics és hidegtálak mellett. Eközben a másodéves festők szervezésében sulidiszkón vehettek részt a táncoslábú diákok, tanárok és vendégek. A másodéves informatikai hálózatirendszer-telepítő osztály tanulói az iskolai ünnepség után egy osztálybulit szerveztek a Club Seven Pubba. A mulatságra meghívták az osztályfőnöküket is aki örömmel eleget tett a meghívásnak. A felhívásra, hogy más osztályból is szívesen látnak bárkit, csak néhányan reagátak, de senki nem bánta meg. Így az infósok és a végzős fodrászok együtt mulatták át az éjszakát. Véget nem érő csocso és darts party-val folytatódott az iskolában megalapozott jó hangulat. A diákok örömmel bizonyították be, hogy vannak dolgok melyet jobban tudnak tanáraiknál, akik néhány kör gyakorlás után méltó ellenféként szálltak ringbe a játékosokkal és emelt fővel hagyhatták el a porondot.

Az eredményesnek itélt ünnepség sikerén felbuzdulva diákjaink már a ballagási ünnepséget és az azt követő mulatságot szervezik.

Tags: ,
Menü