Egyedülállóan új technológiá Budapestről

folder_openHírek

2006 december 10-én Budapestre utaztunk, ahol a BAAlBEK-stúdió szálas szempillaépítő bemutatóját tekintettük meg. Ez egy új, 3D-s eljárás, amely világszabadalom, mellyel tökéletesen természetes hatást érhetünk el a szemek kiemeléséhez. Ez a hatás tartósan megmarad, két hónapon át tudja viselni vendégünk az új szempilláit. Ez a különleges ragasztónak köszönhető, ami rugalmas gumi. A műszempilla vastagsága megegyezik a természetes szempilla vastagságával, így teljesen egybeolvad a saját szempillánkkal, meghosszabítja és követi azok ívét. Különlegessége, hogy szálanként építjük föl. Ragasztása egyszerű és kényelmes, víz, izzadság és könnyálló. Különböző hosszúságban kapható 6-tól 15mm-ig.

Megérkezésünk után rövid elméleti oktatáson vettünk részt, amiben szóltak a szempillaépítés sajátosságáról és precizitásáról. Az elméleti oktatást gyakorlatban is bemutatta és alátámasztotta az előadó. Mi is kipróbálhattuk, hogy mire vagyunk képesek. Rá kellett jönnünk, hogy a szempillaépítés folyamata nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik, de sok sok gyakorlással és ambícióval mi is profik lehetünk. A négyórás bemutató után izgalmas, új ismeretekkel gazdagodtunk. A cégtől kaptunk még egy csodás lehetőséget: a tanszalonunkban kipróbálhattuk magunkon a tanultakat. Ráadásul iskolánk finanszírozta a pesti utunkon kívül még azt a szettet is, ami 120 ember szempilla-építésére elég. A legügyesebbek, akik önállóan fel tudták építeni a szempillákat oklevélben részesültek, ami feljogosítja őket az új technológia alkalmazására.

Nagyon nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az elsők között sajátíthattuk el ezt az igényes eljárást. Köszönet az oktatóinknak, az iskolánknak, hogy megtervezték és finanszírozták nekünk ezt a csodálatos utazást.

Tags: , ,
Menü