„MORGANA”

folder_openHírek

A MORGANA szakítva az eddigi hagyományokkal, elkészített egy olyan termékcsaládot, amely viszonylag szűk termékpalettával rendelkezik, rendkívül gazdaságos, mégis köszönhetően az SW-s szérumoknak, az eddigieknél sokkal nagyobb szabadságot és lehetőséget biztosítva ad esélyt egy teljeskörű, a megszokottnál hatékonyabb kezelés elvégzésre.

A kezelés menetét gyakorlatban is kipróbáltuk. Másodéves kozmetikus tanulók végezték a különböző kozmetikai eljárásokat elsőéves kozmetikus tanuló modelleken. Magyar Sándor, a MORGANA termékcsalád képviselője megismertette velünk a kétfajta gyártási technológiát. Az egyik technológia a hagyományos, amikor vivő anyagokat homogenizálunk hatóanyagokkal. Ennél az eljárásnál különböző a molekulák mérete, ezért nem egyszerre épülnek be a bőrbe. A másik eljárás a gyógyszergyártási technológia: hogy még oldott állapotban a homogenizálás előtt az anyagokat részeire szedik, így egyforma lesz a molekulák mérete, ennek köszönhetően gyorsan és maradéktalanul fel tudnak szívódni a bőrbe.

A bemutatón a következő termékekkel ismerkedhettünk meg:

MORGANA Arctej: erős tisztító hatású, tökéletesen eltávolítja mind a smink, mind a pólusokban lerakódó ártó szennyeződéseket. Nem hagy fényes nyomot a bőrön és valamennyi bőrtípus számára alkalmazható. Parfümtől mentes, növényi hatóanyagokat tartalmaz.

MORGANA Arctonik: hűsítő, nyugtató hatású, valamennyi bőrtípus számára használható. Élénkíti, frissíti az arcbőrt, javítja a bőrlégzést. Főbb hatóanyagai: kamillavirág és aloe vera kivonat.

MORGANA Peeling: összetett hatású, amely mind kémiai, mind mechanikai módszerrel alkalmazható. Valamennyi bőrtípus kezelésére használható; az eljárás befejeztével langyos vízzel vagy puha kefével távolítjuk el az esetleg fennmaradt szemcséket.
A következő lépésben a szérumok használatát mutatták be a modellek arcbőrén.

Szérumok: Hét bőrtípusnak megfelelőek, melyek egymással is keverhetők. A hatóanyag koncentrációt magunk állíthatjuk be. 1 ml = 100g krém. A szérum adagolására a bemutató kozmetikusok üvegpipettát alkalmaztak.

Egy példa a szérumok használatára: az elsőéves kozmetikus tanuló bőrtípusa korpás szeborreás, melyre az SW-s szérum No4-ből kb. 1,5 ml-t, az SW-s szérum No6-ból 0,5 ml-t, az SW-s szérum No7-ből 1 ml-t kevertünk hozzá a krém alaphoz és ultrahanggal segítettük a hatóanyagok gyorsabb és mélyebb felszívódását.

Közben másik modellen kollagénes masszírozó krémmel dolgoztunk. Ez a masszírozó krém az SW-s szérumok egyikével sem keverhető.

A bemutató ideje alatt körbeadtuk a bázis krémpakolást és a bázis hidratáló krémet. Saját magunk tapasztalhattuk a krémek tulajdonságait.

A bemutató kozmetikus alga alapú pormaszkot kevert ki a modell bőrére. Kb. 10 perc hatóidő után eltávolította a maszkot, és láthattuk a maszk jótékony hatását, hogy a Q10 éjszakai regeneráló krém „eltűnt” a modell bőréről.

A bemutató végén a termék menedzsere kiosztotta a tájékoztatókat, árlistát és reklámanyagokat kaptunk, és ellátott minket néhány jó tanáccsal.
A bemutató jó hangulatban zajlott és sok tanuló érdeklődését felkeltette ez a termékcsalád.

Maródi Andrea
Gyakorlati oktató

Tags: , ,
Menü